„Dani porodice“ održani proteklog vikenda u Perlezu

JVP „Vode Vojvodine“ proteklog vikenda učestvovalo je u tradicionalnoj manifestaciji „Dani porodice“ u Perlezu, zajedno sa brojnim lokalnim samoupravama, organizacijama i kompanijama.

Manifestaciju su svečano otvorili ministar odbrane Miloš Vučević, ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić Tepavčević i ministarka zdravlja Danica Grujičić. Na događaju koji je posvećen promociji i negovanju porodičnih vrednosti, JVP “Vode Vojvodine” promovisalo je aktivnosti i druženje na vodi kao način da se kvalitetno provede zajedničko vreme. U organizaciji JVP „Vode Vojvodine“ održana je škola pecanja za decu osnovnoškolskog uzrasta, koju je vodio prvak sveta i Srbije u šaranskom ribolovu Blagoje Nemčev.

Posetiocima manifestacije prezentovane su delatnosti JVP „Vode Vojvodine“, a pre svega, bogatstva zaštićenih područja kojima upravljamo i upućen je poziv da sa porodicom i prijateljima posete Jegričku, Beljansku baru i Begečku jamu. Takođe, organizovana su i likovne radionice na obali kanala. Manifestaciju je pokrenuo Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio