Dobra poseta Akva parka na Paliću od prvog dana

Otvaranje novoizgrađenog Akva park na Paliću većina Subotičana dočekala je sa velikim nestrpljenjem, jer izgradnja ovakvog objekta čini veliki napredak u asortimanu zabavnih sadržaja Palića kao turističke destinacije.

Zakupac Akva parka, preduzeće „Elitte Palić“ je već 30 godina vodeći motor i turistički operater na Paliću koji u svojoj raznovrsnoj ponudi ima dva hotela, „Park“ i „Jezero“, kao i dva restorana, „Riblju čardu“ i već svima dobro poznatu „Malu gostionu“. Uzimanjem Akva parka u zakup, Elitte Palić je prema rečima direktora ovog preduzeća, Gorana Radanovića, upotpunio svoju paletu kojoj je sadržaj ovakvog tipa značajno nedostajao.

Ova investicija države u turizam doprinela je atraktivnosti destinacije i povećala  interesovanje turista da dođu na više dana, to je ono što će mnogo značiti za turizam na Paliću. – istakao je Radanović i dodao da bazeni i wellness sadržaji u unutrašnjim i zatvorenim delovima Akva parka mogu biti primamljivi svakome ko ih poseti.

Akva park nas Paliću otvoren je 15. septembra, a iako je letnja sezona završena, posetioci parka na raspolaganju imaju unutrašnji deo koji sadrži četiri bazena, dva hidromasažna, jedan termalni i jedan dečji, kao i dva tobogana, za odrasle i za decu. Wellness centar je takođe značajan segment Akva parka i sadrži tri sune sa različitim temperaturama, dva parna kupatila sa različitim nivoma vlažnosti kao i specijalnu slanu soba.

Prema rečima direktora Akva parka, u narednom periodu biće dodate još neke pojedinosti koje su neophodne i doprinose boljem funkcionisanju objekta.

Kompleks sadrži i gostinski deo, kuhinju sa toplom hranom i stolove za ručavanje. Kapacitet Akva parka je oko 300 gostiju, zadovoljni smo dosadašnjim odzivom i interesovanjem posetilaca, a glavni akcenat nam je na povratnoj informacji, šta ljudi žele i šta im se dopada ko nas. – kaže Goran Radanović uz napomenu da je za prvih šest dana rada, Akva park na Paliću posetilo preko 800 posetilaca.

Što se tiče cene, nju smo uporedili sa ostalim konkurentima u Mađarskoj i u okolini, a posetiocima smo ponudili promotivnu cenu koja će važiti do kraja godine. Postoji velika potražnja i za radom objekta u kasnijim satima, pa će radno vreme Akva parka u narednom periodu moža biti i produženo. – zaključuje direktor Akva parka, Goran Radanović i napominje da će narednu letnju sezonu obogatiti još veća ponuda sadržaja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio