Tri predstave trećeg dana 30. Međunarodnog festivala pozorišta za decu Subotica

U toku dana trećeg dana 30. Međunarodnog festivala pozorišta za decu Subotica, u utorak 19. septembra, subotička publika će u takmičarskom delu imati prilike da pogleda tri predstave.

Predstava “Sedam Gavranova” banjalučkog Dječijeg pozorišta Republike Srpske igraće se u 10 časova na sceni „Jadran” Narodnog pozorišta Subotica, predstava “Priča o ljubavi jednog drveta” pozorišta Play Aree iz Južne Koreje igraće se u Dečjem pozorištu Subotica u 12 časova, a predstava “Pradevojčica” Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina biće odigrana na sceni „Jadran”, u Narodnom pozorištu Subotica od 17 časova. Kada su u pitanju prateći programi, svi zainteresovani od 11 časova u bioskopu Eurocinema u Otvorenom univerzitetu Subotica mogu pogledati francuski igrani film “Nova igračka”. U Dečjem pozorištu Subotica u 11 časova i 30 minuta zakazano je otvaranje izložbe lutaka iz predstava Lutkarske scene Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” iz Zrenjanina.

U sklopu programa “Trgovi i ulice” od danas pa do četvrtka, 21 septembra na Trgu slobode organizuju se plesni, koreografski, sportski i drugi izvođački programi predškolskih ustanova i udruženja. Programi danas i sutra počinju u 17 časova, dok će poslednjeg dana početi u 18 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio