Akcija odvoženja kabastog otpada u Bačkim Vinogradima, Kelebiji i Dudovoj šumi

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Bački Vinogradi”, “Kelebija” i “Dudova Šuma”.

Kontejneri za kabasti danas i sutra, 23. i 24. oktobra postavljeni su u mesnoj zajednici “Bački Vinogradit”, kod prodavnice „ Univereksport“ kod crkve, u Kaić sokaku, kod željezničke stanice, kod Buki mosta, ispred nadvožnjaka i iza nadvožnjaka. U mesnoj zajednici “Kelebija” kontejneri su dva dana, 25. i 26. oktobra postavljeni na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, na uglu Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića kod škole.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Dudova Šuma” a kontejneri će 27. oktobra biti smešteni u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše „Lesnine“, na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, na uglu Plitvičke i Kosovske ulice,na uglu Travničke i Stipe Grgića i na uglu Majšanskog puta i ulice Bose Milićević.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio