Akcija odvoženja kabastog otpada u “Donji Tavankut”, “Gornji tavankut”, “Hajdukovo” i “Šupljak”

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Donji Tavankut”, “Gornji tavankut”, “Hajdukovo” i “Šupljak”.

Kontejneri za kabasti danas i sutra, 16. i 17. oktobra postavljeni su u mesnoj zajednici “Donji Tavankut”, kod kod spomenika, kod ambulante, u ulici Ivana Sarića – Dikanovac, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada i na uglu Marka Oreškovića i Matka Vukovića. U mesnoj zajednici “Gornji Tavankut” kontejneri su, takođe danas i sutra, 16. i 17. oktobra postavljeni kod kod zadružnog doma i kod prodavnice „ Trgopromet“. U mesnoj zajednici “Hajdukovo” akcija traje 18. i 19. oktobra, a kontejneri za kabasi otpad biće postavljeni na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske, na uglu ulica Cankareve i Sarajevske, na uglu ulica Omladinske i Borisa Kidriča, u Stipić šoru preko pruge, na uglu ulica Željezničke i Omladinske preko pruge, u naselju Nosa kod prodavnice i kod mosta.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Šupljak” a kontejneri će 20. oktobra biti smešteni kod groblja, kod Doma mesne zajednice i kod „Šamuke“.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio