Ambulanta na Paliću izmeštena na novu adresu

Dom zdravlja Subotica obaveštava sve građane da je zbog neuslovnosti i nebezbednosti uslova za rad ambulante Palić na adresi Park Heroja 8, Uprava Doma zdravlja bila prinuđena da od danas, 30. oktobra istu privremeno izmesti naadresu Jožefa Hegediša br. 22, Palić.

U ambulanti Palić, na novoj adresi, radiće dva lekara opšte prakse, jedan u pre podnevnoj, a jedan u posle podnevnoj smeni. Specijalista pedijatrije radiće naizmenično, pre i posle podne. Menja se i radno vreme ambulante Veliki Radanovac gde će naizmenično pre i posle podne svaki dan raditi jedan lekar opšte prakse.

Molimo građane ovog dela grada koji se lokacijski nalaze bliže Ambulanti Veliki Radanovac da se javljaju lekaru u pomenutu ambulantu, jer će od danas, 30. oktobra tekuće godine, u toj ambulanti svakodnevno imati lekara opšte prakse. Stanovnike Palića molimo za strpljenje i razumevanje novonastale situacije, а sve dodatne informacije možete naći na našoj internet stranici domzdravlja.org.rs poručuju iz Uprave Doma zdravlja Subotica.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio