Inspira konkurs za dodelu stipendija studentima

Inspira grupa je grupacija biznisa koji su lideri u svojim oblastima rada, od zapošljavanja, automobilizma, do nekretnina i osiguranja.

I ove godine Inspira grupa, u okviru “Inspira Start” programa godišnjih stipendija, otvara konkurs za dodelu stipendija studentima treće, četvrte godine i mastera Ekonomskog fakulteta ili druge, treće godine i mastera Visoke tehničke škole u Subotici. Konkurs je otvoren do 29. oktobra tekuće godine, a stipendija pored novčanog iznosa svakog meseca, obuhvata i praksu u Inspira kompaniji. Oblasti u kojima se primaju stipendisti su produkt menadžment, programiranje i marketing. Svi koji postanu stipendisti mogu da očekuju podršku kroz saradnju sa mentorom koji će biti tu za sva tvoja pitanja i nedoumice, razvoj i sticanje važnih poslovnih veština, kontakata, prijatelja i znanja u oblasti internet biznisa, praksu koja traje nekoliko meseci, sa okvirnom dinamikom od tri puta nedeljno po četiri sata kao i mogućnost zaposlenja nakon završetka studija.

Za konkurisanje su potrebni CV i fotografija prve strane indeksa i overenog semestra kao dokaz o studiranju. Iznos stipendije je 30.000 mesečno, tokom 12 meseci.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio