LovaLova radio na IPTV i Supernova platformama

„LovaLova“ radio stanicu do sada ste navikli slušati putem interneta i smart aplikacije, na pametnim telefonima, tabletima i kompjuterima. Sviramo, radimo i „samo dobre vesti“ emitujemo ka vama bez obzira da li radite, trenirate, šetate, ljubav vodite ili odmarate u vašem domu.

Nakon potpisivanja ugovora sa MTS-om, od sada vam donosimo još jednu olakšicu, „LovaLova“ radio sada za vas svira i putem TV prijemnika na teritoriji Subotice. Kanal je dostupan korisnicima „Iris TV“ i „Supernova“ paketa. Najbolju muziku sa Balkana i najnovije vesti iz grada, zemlje i sveta putem radio stanice „LovaLova“ možete slušati na „Iris TV“ – kanal 974 i na „Supernova“ – kanal 984.

Glas Žike Savina koji vam svako prepodne poželi „dobro jutro“, uveseljava vas i informiše već šest godina.

Imamo emisije iz svoje produkcije – „Jutarnji program“ i „Samo dobre vesti“, spremamo još jednu zabavno edukativnu emisiju kratke forme i pripremamo se za specijalitet godine, a to je „Novogodišnji Hit Maraton“. Naši saradnici i glasovi koje slušate na „LovaLova“ radiju su Tanja Kecman, Olja Mijailović, Aleksandra Orlić, Bojan Nikolić, Bojan Torbica, Boris Koračak, Žombor Danji, Igor Šipraga i Adrijan Lala. Bavimo se domaćom muzikom uz koju, putem radija i internet portala možete čuti ali i čitati najnovije vesti koje za vas priprema naša redakcija na čelu sa Saletom Kokezom. Program emitujemo 24 sata dnevno bez prestanka, a slušaoci, osim na našem sajtu, „LovaLova“ radio mogu slušati i preko drugih sajtova koji preuzimaju linkove radio stanica po Srbiji, kao i preko aplikacije koju mogu da instaliraju na svoje android telefone sa „Play store“ prodavnice. – poručuje Žika Savin, idejni tvorac „LovaLova“ energije i zasigurno posebnog radijskog programa na tlu Balkana.

Svoje ideje i mišljenja podelite sa nama, putem Viber, WhatsApp ili SMS poruke na broj 0677/200-100, svakog radnog jutra od 8 do 11 časova, uz emisiju „Dobro jutro – dobar dan“ koju takođe uređuje i vodi Žika Savin.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio