MUP nastavlja sa suzbijanjem iregularnih migracija svim raspoloživim sredstvima

Pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković izjavio je da  pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju sa izvršenjem zadataka na suzbijanju iregularnih migracija svim raspoloživim sredstvima i da su juče, 29. oktobra, pretragom terena pronađena 157 iregularna migranta na području Subotice i Kikinde.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su 157 iregularna migranta, 289 komada municije različitog kalibra, delove uniforme, kao i određenu količinu narkotičkih sredstava i lekova. – izjavio je Luković i dodao da se upravo nalaze na jednom od ileganih kampova, u blizini Subotice, odakle se iregularni migranti prevode i prevoze u zapadne zemlje. U ovoj akciji policija je izvršila i kontrolu 43 objekta u kojima se pružaju usluge smeštaja iregularnim migrantima.

Takođe, pronađeno je i osam pasoša turskih državljana. – naveo je Luković i još jednom ponovio da MUP ima snage, volje i želje da nastavi sa intenzivnijim radom na suzbijanju iregularnih migracija, kako bi se stanovništvo osećalo bezbedno i sigurno.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio