Nedimović i Bakić podelili sportsku opremu manjim subotičkim fudbalskim klubovima

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović dodelio je danas, 20. oktobra pakete sportske opreme Fudbalskom klubu „Preporod“ iz Novog Žednika, Omladinskom fudbalskom klubu „Mala Bosna 2015“ i Fudbalskom klubu „Lokomotiva“, iz Subotice.

Opremu mladim sportistima uručio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić koji je istakao da pozdravlja praksu podele sportske opreme klubovima nižih rangova takmičenja koju Fudbalski savez Srbije sprovodi već nekoliko godina.

Koristim ovu priliku da saopštim da smo dobili poziv iz Brisela i da će 7. decembra ove godine subotička delegacija sa ponosom u Evropski parlament uneti zastavu Srbije. Politiku ogromnih ulaganja u sport i podrške svim sportistima države Srbije koju vodi Aleksandar Vučić, kao i Vlada Srbije i Pokrajinska vlada, podržavaju i subotička lokalna samouprava i Fudbalski savez Srbije. – istakao je Bakić naglasivši da su prioriteti lokalne samouprave sport, kultura, obrazovanje, socijala i zdravstvo koji čine stubove razvoja grada.

Hvala Fudbalskom savezu Srbije i potpredsedniku Branislavu Nedimoviću na današnjioj donaciji sportske opreme, a fudbalskim klubovima kojima je oprema donirana želim da im to bude motiv za još veći rad i ostvarenje svih sportskih planova koje su zamislili. – istakao je gradonačelnik Subotice prilikom uručivanja kompleta dresova i pet lopti za prvi tim Fudbalskog kluba iz Novog Žednika, dodajući da će osim ove garniture klubu biti uručen još jedan komplet dresova jer je rad sa najmlađim kategorijama klubu “Preporod” ujedno i najveći motiv.

Novožednički “Preporod” trenutno ima četiri selekcije u omladinskoj školi, sa dvadeset prvotimaca i još oko šeszdesetoro dece.

Foto: Stevan Bakić/facebook

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio