Počela je primena Penzionerske kartice Fonda PIO nove generacije

Od juče, 1. oktobra, počela je primena Penzionerske kartice Fonda PIO nove generacije. Potpisivanjem sporazuma o saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, javnim preduzećima, apotekama, zdravstvenim ustanovama, preduzetnicima, državnim institucijama, zanatskim radnjama, bankama, banjama i ostalim pravnim subjektima koji su se uključili u projekat Fonda PIO Penzionerska kartica, obezbeđeni su popusti i ostale pogodnosti za korisnike kartica.

Pregled pravnih lica, sa navedenim popustima koji su obezbeđeni, dostupni su na zvaničnom sajtu Fonda PIO OVDE, na mobilnoj aplikaciji „Penzionerske kartice“ koja je besplatna za korisnike i dostupna na mobilnim uređajima u Play Store ili App Store, kao i na internet sajtu www.penzionerskekartice.pio.rs/. Korisnicima je omogućena jednostavna i višestruka pretraga u ponuđenim bazama, po mestu, delatnosti ili nazivu firme.

Zajedničkim aktivnostima države, Fonda PIO i privrede stvoren je ambijent koji će penzionerima, korisnicima Penzionerske kartice, omogućiti bolji životni standard i viši kvalitet života, što je i bila polazna osnova celog projekta.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio