Program Festivala mentalnog zdravlja za petak 20. oktobar

Do kraja nedelje u Subotici traje Drugi Festival mentalnog zdravlja koji ove godine obeležava geslo “Mentalno zdravlje je univerzalno ljudsko pravo”.

Sugrađani su u prilici da posete veliki broj radionica i manifestacija koje govore o empatiji, glavnoj temi ovogodišnjeg festivala, a tim povodom sutra, 20. oktobra od 17 do 18:30 časova Centar za porodični smeštaj i usvojenje Subotica organizuje panel diskusiju “Empatija kroz prizmu hraniteljstva”. Broj učesnika ograničen je na 20, a prijave su moguće putem emaila [email protected]. Od 18 do 19:30 časova Centar za lični razvoj Spektrum u svojim prostorijama u ulici Sonje Marinković 10/1 organizuje interaktivno predavanje “Empatija – putovanje osećanjima ka drugima”.

Broj učesnika starijih od 15 godina ograničen je na 20, a prijave su moguće na email [email protected]. Podsetnik za sve građane je da je do petka, 20. oktobra u Domu učenika srednjih škola, u Harambašićevoj 22 otvorena izložba fotografija „Empatija“, ulaz na izložbu je slobodan.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio