Proteklog vikenda zadržano devet vozača zbog učinjenih prekršaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici tokom proteklog vikenda zadržali su devet vozača zbog učinjenih prekršaja. Vozač „opela“ (38) na periferiji Bačke Topole je, vozeći sa 3,10 promila alkohola u organizmu i kako se sumnja zbog neprilagođene brzine, sleteo u jarak. U Bačkoj Topoli iz saobraćaja je isključen pedesetpetogodišnji vozač teretnog vozila sa 1,78 promila alkohola, kao i 45-godišnji vozač putničkog vozila koji je vozio sa 1,26 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna patrola, u Malom Iđošu, zaustavila je dvojicu vozača bicikala starosti 57 i 29 godina koji su vozili sa 1,26 i 1,58 promila alkohola u organizmu kao i vozača mopeda starosti 26 godina koji je upravljao pod uticajem kanabisa. Tridesetčetvorogodišnji vozač „golfa“ koji je upravljao sa 2,99 promila alkohola u organizmu, zadržan je takođe u službenim prostorijama Policijske uprave u Subotici. Pripadnici saobraćajne policije u Subotici zaustavili su vozače automobila „opel“ (41) i ,,land rover“ (32) koji su upravljali vozilima, a da nemaju izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila. Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. – poručuju iz Policijske uprave Subotica.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio