Radno vreme javnih preduzeća u Subotici povodom praznika „Svi Sveti“

Povodom nastupajućeg katoličkog verskog praznika, Svi Sveti, JKP “Subotička toplana“ obaveštava kupce toplotne energije da je 01. novembar tekuće, 2023. godine neradni dan. Blagajna i Upravna zgrada JKP “Subotička Toplana” u sredu, 01. novembra neće raditi.

Zbog proslave verskog praznika radnici JKP “Čistoća i zelenilo” komunalni otpad iz domaćinstava sutra, 01. novembra neće odvoziti. Blagajna JKP “Čistoća i zelenilo” takođe neće raditi. Jesenja akcija odvoženja kabastog otpada nastavlja se u četvrtak, u mesnoj zajednici “Veliki Radanovac“.

Slična situacija je i u JKP „Vodovod i kanalizacija” gde će sutra biti neradni dan.

Fondacija „Subotička Sinagoga“ obaveštava građane da je subotička Sinagoga, sutra 1. novembra zatvorena, ali već od četvrtka 02. novembra radi po redovnom radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Gradski muzej sutra, o1. novembra neće primati posetioce.

JKP „Parking“ sutra neće naplaćivati parking na celoj teritoriji grada.

Gradska uprava je takođe objavila da će sutrašnji dan biti neradni.

Autobusi „Subotica transa“ u gradskom i prigradskom saobraćaju sutra saobraćaju po redu vožnje koji važi za za radni dan.

JKP „Subotičke pijace“ obaveštava građane da će cvetni delovi svih pijaca u gradu koje su pod ingerencijom ovog preduzeća, sutra raditi produženo, do 17 časova.

Tokom verskog praznika Svi Sveti upravne kancelarije JKP „Stadion“, stonoteniserska sala i gradsko strelište sutra 01. novembra neće raditi, dok će na otvorenom bazenu „Dudova šuma“, na sportskim terenima u Prvomajskoj, Hali sportova i Gradskom stadionu biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste. SRC „Prozivka“ radi uobičajeno.

Sve pošte u Subotici i okolini sutra rade po redovnom radnom vremenu, izuzetak je jedino pošta 24115 koja se nalazi u Uslužnom centru Grada Subotica, a koji tog dana ne radi.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio