Sve filijale Fonda PIO su svakog radnog dana, u terminu od 15 do 18 časova u funkciji za preuzimanje Penzionerske kartice

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća korisnike koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da svoju karticu mogu lično da preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu.

Radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg vremena čekanja, sve filijale Fonda PIO su svakog radnog dana, u terminu od 15 do 18 časova u funkciji, a novina je da se kartice mogu preuzeti i subotom od 7 do 12 časova kada su filijale u funkciji samo zbog podele penzionerskih kartica. Oni korisnici koji nisu dobili poruke, odnosno čije su kartice u postupku personalizacije, dobiće ih na kućnu adresu čim budu izrađene. Obaveza korisnika je da, prilikom preuzimanja kartica od poštara, potpišu izjave saglasnosti, koje će Pošta proslediti Fondu u zatvorenoj koverti, kako bismo aktivirali kartice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio