Tradicionalni Međunarodni 85. susret kolekcionara i Sajam antikviteta u subotu 04. novembra

Tradicionalni Međunarodni 85. susret kolekcionara i Sajam antikviteta, koji organizuje Društvo kolekcionara Subotica održaće se u subotu, 4. novembra, u Mađarskom kulturnom centru Nepker.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više stotina izlagača, a posetiocima će biti ponuđeni retko viđeni i vredni antikviteti, kao što su umetničke slike, staro oružje, nakit, predmeti od stakla i porcelana, knjige, razglednice, odlikovanja, značke, satovi, numizmatički i filatelistički rariteti i drugo. Posetioci takođe imaju priliku da svoje stare, očuvane vrednosti ponesu na sajam i ponude ih na prodaju ili na procenu stručnjaka. Ulaznica za sajam košta 100 dinara i predstavlja razglednicu štampanu u 350 numerisanih primeraka povodom 100 godina od osnivanja poslastičarnice Pelivan i ona je poklon organizatora posetiocima, dok je zakupnina stola 800 dinara.

Međunarodni 85. susret kolekcionara i Sajam antikviteta počinje u 9 i trajaće do 14 časova. Sve ostale informacije mogu se dobiti putem telefona 024/544-957.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio