Tribina “Ima neka tajna veza (Sve ove godine)” u SKC „Sveti Sava“

Srpski kulturni centar “Sveti sava”, zadužbina Dušana Radića, u četvrtak, 26. oktobra sa početkom u 19 časova organizuje tribinu “Ima neka tajna veza (Sve ove godine)”.

Tribina je posvećena književnom stvaralaštvu Bojana Ž. Bosiljčića, sa akcentom na poslednje dve knjige, Sjaj u očima i Velika iluzija. Na tribini će biti predstavljen novopostavljeni sajt Bojana Bosiljčića, a gosti tribine biće Đorđe Kuburić, Zlatko Matić, Aleksandra Isakov, Joška Pinter i Judita Plankoš, dok će voditelj programa biti Mile Tasić. Bojan Bosiljčić je publicista, novinar i filmski kritičar, poreklom iz Sarajeva koji živi i radi u Kanadi. Do sada je objavio devet štampanih knjiga sa filmskom tematikom koje su bile promovisane i na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, beogradskom FEST-u i Festivalu evropskog filma na Paliću, na kojem je bio i član žirija.

Pre odlaska u Kanadu, proveo je jedno vreme u Subotici gde je radio na Yu Eco radiju i bio inicijator gradske proslave stogodišnjice filma pod nazivom „Sanjati otvorenih očiju – prvih 100 godina”. Ulaz na tribinu je slobodan za sve zainteresovane.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio