U igri „Uzmi račun i pobedi“ učestvovalo više od milion građana

U trećem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ izvučeni su dobitnici dvosobnih stanova na Novom Beogradu i u beogradskom naselju Zemunske kapije. Dobitnik dvosobnog stana na Novom Beogradu je Dobrivoj Martonoši, dok je dobitnik dvosobnog stana u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, Stojan Bukumirović.

U igri je bilo 265.886.058 računa, a učestvovalo je više od milion građana. U sledećem, četvrtom izvlačenju, biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u poslednjem izvlačenju biti dodeljeni trosoban i četvorosoban stan. Nagradni fond ovog ciklusa igre „Uzmi račun i pobedi“ obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga, ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio