Informacija agencije Beta o obustavi rada 11 stalno zaposlenih poštara u Subotici neistinita

Javno preduzeće „Pošta Srbije” obaveštava javnost da je informacija agencije Beta o obustavi rada 11 stalno zaposlenih poštara u Subotici neistinita.

U kontinuitetu se suočavamo s nizom neosnovanih i netačnih vesti, a ova informacija je samo poslednja u nizu. Pozivamo građane Srbije da se lično uvere u rad poštanskih službi, proveravajući svoje poštanske sandučiće u narednim danima. Takođe, apelujemo na sve medije da odgovorno postupaju i ne šire neproverene i neistinite vesti koje štete ne samo Pošti Srbije, već i građanima, partnerima i korisnicima naših usluga – poručuju iz JP “Pošta Srbije” i dodaju da je na sastanku u Vladi Srbije prethodne nedelje potpisan sporazum s predstavnicima radnika Pošte Srbije.

Prisutni predstavnici radnika, koji su se odazvali pozivu upućenom apsolutno svima, izneli su svoje stavove i nakon višesatnih razgovora, pregovori su uspešno okončani.

Ovim putem zahvaljujemo svim kolegama na pokazanoj konstruktivnosti i odgovornosti tokom pregovora, na pokazanom poverenju i prestanku obustave rada. Pošta Srbije će, u skladu s potpisanim sporazumom, nastaviti redovni šestomesečni dijalog s najvišim rukovodstvom Vlade Srbije, te raditi na dodatnom poboljšanju uslova rada za sve zaposlene – navode iz JP “Pošta Srbije”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio