Klizalište u Subotici otvara se 08. decembra

Sve ljubitelje zimskih čarolija obradovaće vest da će klizališna sezona na Gradskom klizalištu u Subotici startovati u petak, 8. decembra. Klizalište će kao i do sada raditi svih sedam dana u nedelji, u terminima od 10 do 12, 14 do 16 i od 18 do 20 časova. Za dva sata klizannja plaćaće se ulaznića od 250 dinara, isto toliko koštaće i iznajmljivanje klizaljki, dok će se za njihovo oštrenje morati da se izdvoji 150 dinara.

Sve pripremne radnje su urađene, završni su servisi, postavljene su gume, zamenjena je i postavljena ograda, okrečene su unutrašnje prostorije, a od kapitalnih ulaganja ugrađen je novi sistem kontrole pristupa evidencije i tiketinga korisnika što znači da će se ulazak na sam objekat ubrzati i da će više korisnika u isto vreme brže i lakše moći ući – istakla je Tamara Dimitrioski, direktor JKP „Stadion“ Subotica dodavši da je 2,7 miliona dinara izdvojeno iz gradskog budžeta za nabavku sistema za tiketiranje, dok je dodatnih 200.000 dinara utrošeno za nabavku novih klizaljki.

U petak, 01. decembra počinje se sa postavljanjem leda što znači da će priliku da zakližu, članovi hokejaškog i kluba umetničkog klizanja dobiti već od naredne nedelje dok će građanstvo morati da se strpi do 08. decembra. Iz uprave Stadiona poručuju da će klizalište i ove godine obilovati zabavnim programima poput dočeka deda Mraza i dodele paketića, kao i manifestacijom „Super zima“.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio