Konkurs za prijem 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije raspisala je danas, 08. novembra konkurs za prijem u stalni radni odnos 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu, jednoj od najsavremenijih ustanova izgrađenoj u skladu sa svim standardima Evropske unije i Saveta Evrope.

Prijemom posvećenih i odgovornih ljudi Uprava želi da još više unapredi rad ove službe, budući da je ovaj zavod u protekle tri godine zaposlio 57 novih komandira. KPZ Beograd, koji je otvoren 2011. godine, zavod je zatvorenog tipa sa specijalnim tehničkim sistemom zaštite. Ceo kompleks ograđen je perimetarskim sistemom zaštite, a sam objekat osiguran je sa više stotina kamera za video-nadzor i osmatračnicama sa neprobojnim staklom. Zavod je autentičnog šestougaonog oblika površine 12.500 kvadratnih metara, u čijem središtu se nalazi veliki amfiteatar koji je sa paviljonima povezan sa tri pasarele. Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“. Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata je 15 dana i traje do 23. novembra.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je 532 pripadnika Službe za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine, a u toku je prijem 93 komandira u 11 kazneno-popravnih ustanova. U stalni radni odnos primljeno je i 127 komandira pripravnika u novom KPZ u Kragujevcu, koji je počeo sa radom 15. novembra prošle godine, dodaje se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio