Penzionerskom karticom do popusta na usluge Er Srbije

U Direkciji Republičkog fonda PIO u Beogradu, 2. novembra, potpisan je sporazum o saradnji između Fonda PIO i nacionalne avio-kompanije Er Srbija, čime je tim projekta Penzionerska kartica nove generacije dobio još jednog izuzetno značajnog člana.

Sporazum su potpisali Relja Ognjenović, direktor Republičkog fonda PIO, i Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije. Korisnicima Penzionerske kartice ovaj sporazum će omogućiti 15 odsto popusta na kupovinu avio-karata u poslovnici u tržnom centru Galerija, kao i preko Kontakt centra Er Srbije, za letove na kojima je nacionalna avio-kompanija operativni prevoznik.

Er Srbija, kao nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvek sa velikim zadovoljstvom pruža usluge svim građanima i Vladi Republike Srbije. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pozvani da učestvujemo u ovoj sjajnoj inicijativi i što možemo da ponudimo povoljnije cene avio-karata za naše penzionere. Biće nam veliko zadovoljstvo da ih dočekamo na našem letu. Imaće 15 odsto popusta na avio-karte, i brojne opcije i mogućnosti da putuju na više od 80 destinacija koje obuhvata naša mreža, da posete svoju porodicu, rodbinu, da idu na odmor, a mi ćemo nastaviti da unapređujemo naše usluge – izjavio je Marek.

Direktor Republičkog Fonda PIO Relja Ognjenović rekao je da je pristup Er Srbije projektu Penzionerska kartica jedno od najvećih pojačanja.

Odgovornost koju država Srbija i Republički fond PIO osećaju prema penzionerima, i težnja da penzioneri žive bolje, ne ogleda se samo u konstantnom povećanju penzija, koje je već krenulo za 5,5 odsto, i u pomoći od 20.000 dinara, već i u projektu kao što je Penzionerska kartica. Tim države Srbije, Ministarstva finansija, Fonda PIO, Privredne komore Srbije, radi na tome da ovakvi igrači, državne kompanije koje su nekada bile u minusu a sada su u izuzetnom plusu, mogu da daju ozbiljne i odgovorne popuste, i da mi zajedno nastavimo da život naših penzionera činimo boljim, lakšim i uspešnijim, da njihovo zlatno doba provedu onako kako zaslužuju, da uživaju i putuju našom najvećom avio-kompanijom, ali i „Srbija vozom“ – rekao je Ognjenović i najavio nove popuste i benefite za penzionere u narednim nedeljama.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio