Pronađeno 77 migranata i oružje

Pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković izjavio je juče, 05. novembra da je u nastavku akcije koju Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi na suzbijanju iregularnih migracija pronađeno 77 migranata, 18 komada municije različitog kalibra, dva noža, četiri mobilna telefona, kao i dva laptopa koji će biti predmet dalje obrade.

Ističem da su u ovu akciju uključeni svi resursi i sve jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica, Antiteroristička grupa Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, Uprava za tehniku, Uprava kriminalističke policije, Uprava granične policije, Uprava saobraćajne policije, i svi na svoj način dajemo doprinos kako bismo ovaj zadatak izvršili do kraja – naglasio je Luković.

Istakao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja dalji rad i dodao da je u toku jedna opsežna akcija.

Pre sat vremena smo pronašli jedno lice koje je iz jedne organizovane grupe krijumčara i ono će biti predmet dalje obrade, odnosno nastavljamo dalji rad sa njim na lociranju ostalih grupa koje se bave ovim nedozvoljenim radnjama. Takođe, u toku dana smo pronašli dva migranta u jednom objektu, a usluge smeštaja je pružala jedna porodica koja će biti procesuirana u skladu sa zakonom – rekao je Luković.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio