Sadržajan vikend za takmičare Kik boks kluba „Top Fighter“

Takmičari Kik boks kluba „Top Fighter“ proteklog vikenda učestvovali su na dva takmičenja, u subotu 28. oktobra u Kuli održano je Prvenstvo Vojvodine u kik boksu za juniore i seniore u disciplini K1, dok je u nedelju 29. oktobra održano 7. kolo regionalne lige Vojvodine u boksu.

Na kik boks prvenstvu Vojvodine starija juniorka Milica Despotović u kategoriji do 50 kg izgubila je u finalu na poene 2:1 od takmičarke iz Temerina, takođe reprezentativke Srbije i ovog puta se morala zadovoljiti srebrnom medaljom. Nikola Lončar je zvanično debitovao kao senior u B klasi u kategoriji do 75 kg, i nakon dve zabeležene pobede na poene nad borcima iz Temerina i Novog Sada osvojio je prvo mesto a, takođe je osvojio pehar za najboljeg seniora prvenstva i uručen mu je i pehar Kik boks saveza Vojvodine za najuspešnijeg starijeg juniora u 2022. godini. Isti uspeh imao je i naredni dan na bokserskom kolu lige gde je u uzrastu omladinaca u kategoriji do 75 kg pobedio boksera iz Loznice. Nastup na bokserskom takmičenju je zabeležio i senior Aleksa Kečenović u kategoriji do 71 kg koji je odradio dobar javni sparing sa borcem iz Novog Sada.

Zadovoljan sam nastupom svojih takmičara. Nikola Lončar, iako ove godine još junior u kik boksu, već nastupa u seniorima i po planu skuplja iskustvo za sledeću godinu. Milica Despotović je iz više razloga izgubila podeljenom sudijskom odlukom i na greškama će poraditi do sledećeg takmičenja. Aleksa Kečenović odradio još jedan dobar sparing u nizu u okviru sticanja prava za nastup na zvaničnom takmičenju. – rekao je Alen Heralić, trener KBK “Top Fighter” iz Subotice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio