Sajam zapošljavanja u sredu, 08. novembra u Bačkoj Topoli

Ispostava Bačka Topola subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u sredu, 8. novembra, od 10 do 13 časova, u Domu kulture u Bačkoj Topoli, Glavna ulica br. 12. Dolazak na manifestaciju najavilo je 18 poslodavaca koji su prijavili potrebu za zapošljavanjem preko 350 radnika različitih obrazovnih profila, što je dobra prilika za nezaposlene da pronađu adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Traženi će biti operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju, viljuškaristi, administrativni radnici i konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, farbari, stolari, mašinski, elektro inženjeri i inženjeri zaštite bilja. Nezaposlenima je na Sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca kako bi im se predstavili i izneli svoje profesionalne karakteristike, ostavili dobar  utisak i predali im svoje radne biografije (CV) i prijave za zaposlenje, po mogućstvu i za veći broj radnih mesta.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju njihove radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore, ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio