Spartak u gostima IMT-u u petak 24. novembra

U utakmici 16. kola Mocart bet Super lige Srbije, FK „IMT“ Novi Beograd ugostiće FK „Spartak Ždrepčeva krv“ iz Subotice. Utakmica će se igrati u petak, 24. novembra na stadionu FK „Voždovac“ u Beogradu, a početak je zakazan za 17:00 časova.

Sigurno nas očekuje jako teško gostovanje, o IMT-u ne treba trošiti puno reči. Pogledao sam dosta njihovih utakmica i oni su mi, dok sam bio trener drugih glubova, pokazali o kakvom se klubu radi. To je mlad tim koji ima sjajnu tranziciju, jako brze igrače, imaju sjajnu flozofiju u igri i školovane igrače. Ja se puno ne bavim svojim protivnikom, znam da imaju kvalitet, ja se bavim svojim igračima. Moji igrači u Spartaku imaju kvalitet za bolju poziciju na tabeli, to smo pokazali odmah čim sam došao, na treninzima ali i u prijateljskoj utakmici protiv „Vojvodine“ – rekao je novi šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Nenad Lalatović naglasivši da će Spartakovi prvotimci morati više da veruju u sebe i da će protiv ekipe IMT-a morati dati ne 100, već, kako kaže, 200 odsto svojih mogućnosti kako bi se došlo do povoljnog rezultata.

Mislim da su počeli da veruju u sebe, moramo samo da budemo efikasniji i da ne primimo golove na neki naivan način, pogotovo u periodu od 60 do 90 minuta – rekao je Lalatovivić

Jedan od Spartakovih pulena, Ognjen Mudrinski, istakao je pred utakmicu da ekipa IMT-a mora da se shvati ozbiljno.

Promena trenera donela je novu energiju i nadam se da ćemo mi sa njom doći do pozitivnog rezultata – izjavio je Mudrinski.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio