Novi funkcionalni i pametni poslovni prostor za Poresku upravu

Direktorka Poreske uprave Republike Srbije Dragana Marković sastala se juče, 30. nobembra u novoj zgradi Poreske uprave u Zemunu sa direktorom Uprave carina Brankom Radujkom. Sastanak je protekao u prijateljskoj atmosferi uz razmenu informacija o ostvarenim rezultatima instutucija koje najviše doprinose izvršenju budžeta Republike Srbije.

Takođe, razgovaralo se i o mogućnostima za unapređenje i nastavak uspešne saradnje i zajedničkog delovanja. Direktorka Marković izrazila je zahvalnost ministru finansija, Vladi Srbije i predsedniku Republike Srbije, na prepoznavanju značaja i potrebe i punoj podršci u izgradnji prvog namenskog objekta Poreske uprave, što će sigurno doprineti povećanju efikasnosti rada Poreske uprave, a u korist svih građana Srbije, ističući da je ranije Poreska uprava, samo na teritoriji grada Beograda, bila locirana na 28 lokacija.

Direktor Uprave carina je izrazio oduševljenje svim pogodnostima novog funkcionalnog i pametnog poslovnog prostora, poželevši svim zaposlenima Poreske uprave puno uspeha u radu. Sastanku su prisustvovali najbliži saradnici direktorke Poreske uprave i direktora Uprave carina.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio