Spartak protiv Čukaričkog, sutra u Beogradu

Pred nama je utakmica 25. kola Mocart bet Superlige Srbije koja će se igrati između beogradskog FK „Čukarički“ i subotičkog FK „Spartak Ždrepčeva krv“. Utakmica će se igrati sutra, 12. marta na stadionu fudbalskog kluba „Čukarički“ u Beogradu, a početak je zakazan za 16 časova.

U utakmici sa Novim Pazarom nismo igrali onako kako sam planirao. Ušli smo dobro, prvih 10, 15 minuta, posle toga Novi Pazar je bio bolji protivnik. Ove nedelje imao sam dobar sastanak sa igračima gde sam im ukazao na greške. Da bi bili pravi i da bi igrali onako kako ja želim, moraju da pružaju igru u kontinuitetu. Kada igramo kod kuće, moraju biti agresivniji, mora druga lopta biti njihova, moraju bolje da trče bez lopte i moraju da znaju da igraju kod kuće, pred našim navijačima, gde treba da pokažemo šta radimo tokom nedelje i za čega se spremamo, da zabeležimo pobedu i da obradujemo njih – poručio je Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ uz napomenu da u plej-of, koji sada deluje daleko, jedino na taj način može da se uđe.

Kada je u pitanju sutrašnja utakmica protiv FK „Čukarički“, Lalatović je rekao da o protivničkom timu ima samo lepe reči jer je i sam bio trener tog kluba.

Napravili su sjajan tim, spoj mladih sa par iskusnih igrača. Analizirali smo njihovu utakmicu koju su igrali protiv Kruševca, gde se svih 90 minuta vidi da su opasan tim koji jednim potezom može da reši utakmicu. Pošto su prošlu utakmicu izgubili, sigurno će ići na pobedu ali ćemo isto uraditi i mi. Nismo imali puno vremena da radimo ali sigurno ćemo dati sve od sebe da odigramo bolje nego što smo to činili protiv Novog Pazara – zaključio je Lalatović, naglasivši da očekuje da se Spartak u Suboticu vrati sa bodovima.

Sigurno će to biti teško gostovanje za nas, ali idemo na pobedu i nadamo se pozitivnom rezultatu – dodao je Marko Kerkez, provotimac Spartaka pred sutrašnji meč protiv beogradske ekipe.

foto:/ FK Spartak Ždrepčeva krv

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio