Subotica – Partizan u subotu, Lalatović poručuje „Ne idemo sa belom zastavicom“.

Utakmica 27. kola Mocart bet Superlige Srbije biće napet okršaj fudbalera FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i beogradske ekipe FK „Partizan“. Uzbudljiv meč igraće se u subotu, 30. marta na stadionu Partizana u Beogradu, a početak je zakazan za 18:30 časova.

– Igramo protiv Partizana, o njima ne treba trošiti reči, zna se kako igraju u poslednjih godinu dana otkad je u klub došao trener Igor Duljaj, sa njim se znam još iz igračkih dana. Do nedavno je Partizan bio prvi na tabeli, poslednje dve utakmice imali su kiks protiv Lučana i protiv Kruševca. Nije mi jasno kako su izgubili protiv Kruševca, imali su sjajne šanse, to je tim koji ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Igramo na njihovom terenu, oni su tu favoriti i ako bilo šta napravimo to će možda biti iznenađenje. Ako Partizan pobedi to većina ljudi očekuje. Ipak ja verujem u svoj tim, verujem da možemo da napravimo iznenađenje na stadionu Partizana, biće tu mnogo njihovih navijača koji će doći da podrže Partizan, a i mene da napadaju – oštro je ocenio Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ uz poruku da željno očekuje početak utakmice i da se nada da će se Spartak u Suboticu vratiti neporažen, što je moguće okoliko „ plavi golubovi“ ispune sve zahteve trenera.

– Moramo da držimo pritisak prvih 20 minuta, ako to budemo učinili imamo velike šanse da napravimo povoljan rezultat za nas – zaključio je Lalatović.

Svesni smo da je to jedan od najboljih timova u Ligi i da nas očekuje teška utakmica, mnogo smo se pripremali ove dve nedelje, idemo spremni u Beograd da odrigarao najbolje što možemo i potrudimo se da ostvarimo pozitivan retzultat – poručio je prvotimac Spartaka, Aleksa Đurasović.

Subotički Spartak trenutno se nalazi na 10. mestu na tabeli Mocart bet Superlige Srbije sa 31. bodom, pa predstojeća utakmica ima značajnu ulogu za ulazak Spartaka u plej-of.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio