Spartak konačno pobedio u Subotici

Utakmica 30. kola Mocart bet Superlige Srbije završena je pobednom Spartaka na domaćem terenu i retultatom 1:0 protiv ekipe FK “Javor” iz Ivanjice. Ova utakmica ujedno je bila i prva utakmica subotičkog tima pod vođstvom novog glavnog trenera Miloša Kurščića. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Ognjen Mudrinski, u 91. minutu.

Čestitam Spartaku na zasluženoj pobedi, mislim da bu bili bolji u drugom poluvremenu. Od ulaska Mudrinjskog imali smo problema i nismo uspeli da sprečimo lopte po dubini. Falilo nam je čak i energije u zadnjih 10-15 minuta, osećalo se da ćemo ući u problem – izjavio je Radovan Ćurčić, trener gostujuće ekipe FK “Javor” iz Ivanjice.

Ekipa Spartaka bila je srećna i zadovoljna nakon pobede koja je značajna, jer je subotički tim igrao protiv direktnog konkurenta na tabeli, sa istim brojem bodova.

– “Spartak” poslednjih šest utakmica nije okusio pobedu, psihološki je to jedna teška situacija i nije leko. Uspeo sam nešto da uradimo, malo smo se trgli, pokušali smo sa malo direktnijim pasovima. U drugom poluvremenu bili smo bolji ali smo morali da vodimo računa o kontra napadima Javora koji su vrlo opasni i jaki. Želim uspeha ekipi Javora, a za nas se nadam da ćemo ostvariti cilj – poručio je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio