Preminuo Toni Montano

U Beogradu je juče, 22. maja, u 62. godini preminuo poznati pevač Toni Montano.

Upućena patrola na licu mesta zatekla je Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora inače estradnog umetnika poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana, gde su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog Velibora. Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM – navodi se u saopštenju, a prenose beogradski mediji.

Toni Montano je rođen kao Velibor Miljković u Beogradu 1962. godine. Svoju karijeru započeo je kao pevač u pank rok bendu Radost Evrope 1979. godine, a od 1985. godine krenuo je u solo karijeru. Poslednji studijski album objavio je 1999. godine, a singl „Neću da budem šljam“ 2021. godine. Pojedini portali navode kako je Montano poslednjih godina imao problema sa finansijama jer od autorskih prava i malo nastupa nije bilo dovoljno novca.

Pevač će ostati upamćen po hitovima “Perač prozora”, “Moja žena fudbal ne voli”, “Talični Tom je mrtav”, “Da bog da crk’o rock ‘n’ roll” i brojnim drugim pesmama.

foto:/ YouTube/ Belgrade Beer Fest

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio