Na lutriji izvučen dobitak od 2,04 milijarde

Svi mi smo bar jednom učestvovali u nekoj vrsti igre na sreću.

Lutrije su vrlo lake i uzbudljive igre na sreću s jasnim pravilima igranja, te ne postoji ništa komplikovano u vezi njih, potrebno je samo kupiti listić i čekati da vam se sreća osmeši. Najpopularnija lutrija na planeti je američka Powerball lutrija koja se organizuje još od 1988.

Powerball izvlačenje brojeva održava se svakog ponedeljka, srede i subote a uobičajeno mesto izvlačenja je studio lutrije u Floridi. Loto listići se mogu kupiti na dan izvlačenja do 10:00 po lokalnom vremenu širom SAD-a. Pravila nalažu izbor 5 brojeva u opsegu od 1 do 69, te dodatnog broja u opsegu od 1 do 26. Ovaj dodatni broj je poznatiji kao Powerball broj koji donosi minimalni novčani dobitak.

Međutim minimum nikome nije zanimljiv pa treba reći da je juče izvučen Powerball dobitak u visini od 2,04 milijarde dolara, a sledeće izvlačenje je u subotu 12. novembra.

Šanse za osvajanje glavne nagrade su 1:292 miliona a šanse za osvajanje nagrade drugog iznosa su samo 1:11,5 miliona, što predstavlja ogromnu razliku. U Powerball lutriji, 1 od 25 kupljenih listića osvaja neku vrstu nagrade čime Powerball lutrija pruža najveće novčane nagrade na svetu. Svako ko je punoletan može igrati lutriju.

Ne tako davno, Powerball je bio dostupan samo državljanima SAD-a ali se to izmenilo upotrebom interneta i mnogo online zastupnika ove lutrije širom Afrike, Azije ili Evrope.

Vaše je samo da kupite tiket.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio