Novi supermen možda neće biti muško

Nakon što smo 27. oktobra objavili da će čuveni engleski glumac Henri Kavil ostati u ulozi najomiljenijeg superheroja planete – Supermena,  širom sveta je odjeknula izjava ovoga glumca kako on ipak neće reprizirati ulogu Čoveka od Čelika. Studio je u oktobru potvrdio da će Henri ostati jedini izbor za ulogu u novom filmu Supermen, ali se danas ovaj poznati umetnik sastao sa producentima novog filma a nakon sastanka objavio je izjavu za sve svoje fanove koju prenosimo u celosti:

Upravo sam imao sastanak sa Džejmskom Ganom i Piterom Safranom i vesti su tužne za sve. Ja se, nakon svega, ipak neću ponovo naći u ulozi Supermena. Nakon što mi je studio u oktobru potvrdio povratak ulozi, ovu vest nije lako primiti ali život je takav. Promene su nešto što se dešava i ja to poštujem. Džejms i Piter sada moraju da izgrade svoj univerzum. Želim njima i svima koji rade na projektu mnogo sreće sa novim univerzumom, i mnogo sreće u svemu daljem. Za one koji su bili uz mene sve ove godine…možemo malo da tugujemo, ali onda moramo da zapamtimo – Supermen je i dalje uz nas. Sve ono što on predstavlja i dalje postoji, a primeri koje nam daje i dalje su oko nas. Moje vreme da nosim crveni plašt je isteklo, ali ono što Supermen predstavlja, to nikada neće. Bila je ovo zabavna vožnja, sa svim usponima i padovima.

Nakon ovako dirljive i veoma korektne izjave, fanovi su užasnuti, a mnogi već predviđaju propast novog filma iako on još nije ni počeo da se snima. Podsetićemo vas da je Henri Kavil odbio da igra u daljem snimanju serije Veštac, nakon što mu je ponovo potvrđeno da će igrati Supermena, a ovako tešku odluku doneo je samo zato jer nije želeo da razočara sve fanove koji su godinama čekali povratak Supermena na bioskopsko platno.

Novu ulogu Supermena će po svoj prilici i tendencijama u Holivudu zauzeti neki crnac, Azijac, pripadnik LGBT populacije ili žena, ali ono što treba zapamtiti je da će, nakon legendarnog i jedinog Kristofera Riva, svet kao Supermena pamtiti još jedino Henrija Kavila, nosio on crveni plašt ili ne.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio