Dve botoksirane kraljice

Američka pevačica Madona svoju pažnju u poslednje vreme više ne privlači novim pesmama i dobrom muzikom, već sve učestalijim i drastičnijim korektivnim intervencijama na svome licu.

Društvene mreže prepune su njenih slika na kojima „kraljica pop muzike“ izgleda veoma mladoliko, ali fotografije reportera na kojima se ne koriste filteri govore sasvim drugu priču o ovoj 64.-godišnjoj zvezdi. Ipak, najviše šokiraju njene tvrdnje da se ona nije podvrgavala plastičnim operacijama.

– Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas neko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas ulepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života – izjavila je Madona za američki Vog.

Sa druge strane, njena rivalka Šer koja je češće bila prozivana da se ulepšava estetskom hirurgijom, ne prestaje da zadivljuje čak i u 76.-toj godini. “Boginja popa” pojavila se prošle nedlje u Sidneju, na promociji dokumentarnog filma o glumcu Sidniju Poitjeru i ostavila sve prisutne bez daha.

Tom prilikom Šer je izjavila da nema nameru da stane i da vredno priprema pesme za svoji novi, 27. studijski album.

– Star si samo ako misliš da si star – izjavila je Šer za australijski Dejli Miror.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio