Mel Gibson u okršaju sa svetskim moćnicima zbog filma Rothschild

Mel Gibson je odlučio da pokaže svetu kako svetski moćnici rade o glavi i životu celog sveta snimajući film o porodici Rothschild.

Naravno, film je priča o životu i radu bankarske porodice Rothschild. Ovi bankari kontrolišu čitav svet preko organizacija kao što su Banke za međunarodna poravnanja i Svetske banke, i globalnih organizacija poput Ujedinjenih nacija, CFR-a, Bilderberg grupe itd. Svakim pominjanjem porodice Rothschild, globalni mediji već su objavili rat ovom poznatom glumcu i režiseru pokušavajući da zaustave produkciju filma kao i da kazne Gibsona.

Da podsetimo, Mel Gibson je već imao epizodu okršaja sa Holivudom optužujući ih za pedofiliju i kanibalizam. Govorio je Gibson svojevremeno da je krv beba u Holivudu kao posebna valuta i da je dečija krv za njih berba. Legendarni glumac i režiser je tvrdio da holivudski moćnici jedu dečije meso i da napreduju pomoću dečijeg bola, traume, stresa, zlostavljanja i patnje. – Bebe su njihov najskuplji brend, najskuplji kokain, kavijar ili dijamant – tvrdio je Mel Gibson. Nakon toga je i tužio Holivud za Adrenokrom, pa je napustio velike studije i prešao na nezavisnu produkciju.

ŠTA JE ADRENOKROM?

Adrenokrom je najskuplja droga koju koristi elita, proizvod je oksidacije adrenalina (epinefrin, norepinefrin).

Psihoaktivni efekti adrenokroma mogu uključivati ​​euforiju, konfuziju, promenu u mišljenju, nedostatak prosuđivanja, loš uvid i nesposobnost koncentracije a najvažniji efekat zbog kog ga elita koristi je prividna snaga i osećaj beskrajne nadmoći nad drugima. Potencijalna žrtva (dete) je mučena, čime se povećava količina adrenalina koji teče kroz telo. Zatim se ubija i adrenokrom se sakuplja iglom i špricom iz podnožja vrata i kičmenog stuba. Što je dete mlađe, time je adrenokrom kvalitetniji. Na crnom tržištu košta stotine hiljada dolara.

Skupljanje adrenokroma je jedan od najunosnijih biznisa na svetu i donosi mnogo više para nego prodaja organa. Ovo može da bude jedan od odgovora na pitanje gde nestaju deca širom sveta.

Spisak gde najviše deca nestaju na godišnjem nivou;

Amerika 800,000
Australija 25,000
Brazil 40,000
Engleska 230,000
Francuska 39,000
Kanada 50,000
Meksiko 45,000
Nemačka 100,000
Španija 200,000

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio