Nesvakidašnja osveta Majli Sajrus

Razbesneti ženu nikada nije dobro, još ako to učinite na jedan nečastan način, prevarom, ne možete očekivati dobar ishod, pa čak ni ako se svetska zvezda. Naime, veza američkog glumca Liama Hemsvorta i američke pevačice Majli Sajrus ovih dana je na naslovnim stranama svih novina i portala, ali i na svim top listama i radio stanicama. Pitate se kako?

Ovaj slavni par upoznao se još 2008. godine na snimanju filma, dve godine kasnije počeli su i u javnosti da se predstavljaju kao par, a krajem 2012. godine par se i verio. Od tada su dosta često bili zajedno pa raskidali ali su 2018. godine konačno postali i supružnici. Par se ipak razveo tokom 2020. godine, nakon 8 meseci braka, a najveći razlog za to bila su navodna Liamova neverstva. Ubrzo nakon razvoda, Liam se na jedan neobičan način pokušao opravdati kod svoje supruge tako što je pesmu Bruna Marsa “Kada sam bio tvoj čovek” posvetio upravo njoj. U dotičnoj pesmi, pevač peva kako žali zbog svojih odluka koje su učinili dok su bili mladi, kako je svojoj ženi trebao kupovati cveće, držati je za ruku, posvetiti svo svoje vreme i voditi je na ples… I dok bi većina žena ovakav gest shvatila kao izliv nežnosti ili suptilno izvinjenje, Majli Sajrus je još jednom pokazala da se u taj kalup ne uklapa i da slobodno korača u svojim cipelama. Trebalo je određeno vreme da se sklope prave reči i muzika ali početkom ove godine, kao pevač i tekstopisac, Majli je izrazila svoje mišljenje na temu njenog bivšeg supruga Liama Hemsvorta. Njen najnoviji hit “Cveće” zavladao je svim muzičkim portalima i YouTube-om sa preko neverovatnih 200 miliona pregleda, a Majli u svojoj pesmi bivšem suprugu poručuje da ona sama sebi može da kupi cveće, drži sebe za ruku i sama ispiše svoje ime na pesku, može sama i da pleše pa čak i da voli sebe bolje nego što je to on umeo da čini.

Dodatnu “so na ranu” Majli je bacila i time što je na Liamov rođendan objavila video spot u kojem izgleda sjajno, nosi jedno od Liamovih odela i kao jednu od lokacija u spotu, koristi kuću koju je navodno Liam Hemsvort iznajmljivao za svoja neverstva. Slavni glumac, očigledno ni po filmovima, a ni po sreći u braku, ne može da parira svom starijem bratu Krisu Hemsvortu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio