Pazi ljubomora!

Kada je ljubav prava i iskrena, ničim uslovljena, onda je i najlepša. Međutim kada se “nevolje u raju” pojave, ljubav često zna da pokaže svoju gorčinu. Dok će se neki parteri samo okrenuti i nastaviti dalje, oni drugi spremni su i na neke nečasne korake kako bi se osvetili nekada voljenoj osobi. Upravo takav slučaj nedavno se desio u Kini kada je jedna mlada devojka, besna na momka koji je prevario, odlučila da mu se osveti, na jedan veoma neobičan način.

Kineski mediji nedavno su preneli jedan nesvakidašnji slučaj koji se dogodio u gradu Šaosing, u provinciji Đeđang u istočnoj Kini. Nakon što je saznala da je momak vara, mlada Đao San odlučila je da svog bivšeg dečka Čena kazni tamo gde će ga najviše boleti. Preko zajedničkog prijatelja, Liu Jana, Đao San je uspela doći do ključeva od kola njenog bivšeg dečka, a potom je sa istim prijateljem odlučila i da provoza novog četvoročkaša njene bivše ljubavi. Devojka je bila frustrirana jer je njen momak varao sa njenom najboljom drugaricom, upravo u automobilu za čiji je upravljač Đao San sada dobila priliku da sedne. Ako ste pomislili da je auto mladog nevernika bio razlupan, varate se. Đao San imala je drugačiju ideju. Naime, devojka je pravdu odlučila da izjednači tako što je automobil svog bivšeg momka 57 puta provozala kroz crveno svetlo, i to na način da je kamera ovaj prekršaj svaki put zabeležila. Ako se pitate zbog čega baš 57 puta, to je ujedno i broj sastanaka na koji je zajedno ovaj par otišao. Kada je policija pregledala snimak sa kamere odlučila je da ispita ovo nepravilno ponašanje vozača za volanom crnog Audija te je sprovela istragu. Ubrzo se razjasnilo da Čen nije bio vozač automobila, a uz pomoć snimka sa kamere uspeo je da prepozna da je za volanom sedela, sada već njegova bivša devojka. Đao San to nije ni krila, a pošto u Kini kaznu za prekršaj ne plaća samo vozač već i vlasnik automobila, bilo joj je i drago što je njen bivši momak saznao zbog čega je i ko odlučio da izravna račune.

Za sam kraj treba još napomenuti i činjenicu da je zajednički prijatelj, Liu Jan, pristao na ovakav potez i usudio se da napravi štetu svom prijatelju Čenu zato što je potajno bio zaljubljen u Đao San i nadao se da će ovakav “gest ljubavi” kod nje pokupiti poene i naterati je da sa njim izađe na večeru. Bizarno ili ne, novosklopljeni tandem sada je u ljubavnoj vezi, a Liu Jan kaže da ne brine što mu devojka ima osvetoljubivu narav jer on ne poseduje automobil već samo obični bicikl. Ljubav ponekad zaista ne zna za pravila i granice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio