Poslednje fotografije Merilin Monro

Ove fotografije sa poslednjeg fotošutinga neverovatno lepe i privlačne Merilin Monro, nastale su tri nedelje pre njene smrti. 

Iako bi sa prirodnom smeđom kosom, prirodnim trepavicama, neoperisanim nosem, bez šminke i botoksa izgledala malo drugačije, većina nas bi je i danas verovatno volela.

Jednom je izjavila: „Nikad nisam imala naviku da budem srećna. To nikad nisam uzimala zdravo za gotovo.“

Uzrok njene smrti postao je predmet raznih spekulacija i teorija zavere. Od indicije da je ubijena zbog ljubavne afere sa američkim predsednikom Džonom Kenedijem, da se iz nehata otrovala prekomernim uzimanjem lekova ili do toga da je sebi smišljeno oduzela život, rešivši da okonča sa neprestanim razočaranjima u karijeri i ljubavnom životu. Merilin je vrlo teško padalo što su joj celog života dodeljivane uloge naivnih i praznoglavih plavuša, i devojaka željnih novca, zbog čega, kako je mislila, nije mogla da pokaže svoje glumačke vrednosti. Ipak, Američki filmski institut je njen potencijal prepoznao smestivši je na šesto mesto na listi deset glumica svih vremena. Merilin Monro je bila ikona kulture i mode i od najvećih je seks simbola 20. veka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio