Simon Kjaer junak EP 2020

Simon Kjaer igra za dansku reprezentaciju i Milan. Do sad nije bio posebno zapažen u medijima, nema zlatne kopačke ali ima zlatno srce, nije među najskuplje plaćenim fudbalerima ali ako uopšte postoji merilo za ovakvu ljudsku gromadu, onda možemo da ga nazovemo najvredniji saigrač svih vremena.  
On je u istoriju sporta ušao kao jedan od najvećih superheroja. On je na tekućem Evropskom prvenstvu u fudbalu spasio svog saigrača Kristijana Eriksena, koji je pao u nesvest na terenu, pruživši mu prvu pomoć u ključnim prvim sekundama. Nakon toga je zatražio od svojih saigrača da formiraju „štit“ za zaštitu oko svog palog saigrača kako bi ga zaštitili od kamera i šokantnih fotografija.
A osim toga, pronašao je vremena da izađe na tribine i pruži prekopotrebnu podršku Eriksenovoj supruzi, koja je bila šokirana kada je videla svog supruga i oca svoje dvoje novorođene dece kako se bori sa smrću.
Kristijan Eriksen je preživeo srčani udar, trenurno se opravalja kod kuće. Ne zna se da li će nastaviti fudbalsku karijeru.
  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio