Tri puta se kladio na iste brojeve na lutriji i dobio!

Postoji stara izreka “Ko nema sreće u ljubavi, ima u kocki”, a da li je tačna ili ne, najbolje znaju oni koji su se ovom krilaticom u životu vodili. Usamljeni kamiondžija iz Merilenda često nije bio sa svojom suprugom, jer je vozač drumskih krstarica i od kuće odsustvuje po nekoliko meseci godišnje pa njihova ljubav najčešće živi “preko telefonske žice”.

Međutim, iako nije bio često kraj supruge, ovaj vredni vozač je verovao u pet istih brojeva igrajući lutriju često dok je na putu, a oni su mu se u tri navrata pokazali kao srećni. Tokom svog života, tri puta je osvojio džek pot zahvaljujući istoj brojnoj kombilaciji. To ipak mora da je ljubav. Naime, 52.-godišnji Kevin R. osvojio je dobitak od 50.000 dolara igrajući “Izaberi 5” lutriju, po treći put za godinu dana. Stavio je direktnu opkladu od 1 dolara na svoju omiljenu kombinaciju brojeva, 4, 8, 5, 4 i 8.

Pogodio sam prošle godine i ponovo mi se desilo! – rekao je prošle srede za Lutriju Merilenda, Kevin R. iz okruga Čarls, koji je ipak želeo da njegovo prezime ostane nepoznato. – Odlučio sam da igram na ovu kombinaciju brojeva i iz nekog razloga ja nastavljam da dobijam. – poručio je ovaj srećković nakon isplate.

Kevin je svoju lutriju osvojio 13. aprila, a ove nedelje je otišao u centralu lutrije da preuzme svoju nagradu. Prošle godine, uspeo je da osvoji 100.000 dolara na dve karte koje je kupio na izvlačenju 18. i 25. maja. Od tada je dobio nadimak “Veliki pobednik“. On je dodao da misli da većina dobitnika na lutriji greškom prestane da igra jer veruju da neće moći da dobiju više od jednom. “Ja stalno igram lutriju, makar iz dosade i … nikad se ne zna.

Ne možete pobediti ako niste u tome. – poručio je ovaj vozač srećne ruke. Kevin je rekao da će nastaviti da igra i nakon treće pobede. On i njegova supruga, koja često kući ostaje sama zbog Kevinovog posla, vozača drumskih krstarica, planiraju da novac od njegove poslednje pobede iskoriste za godišnji odmor i putovanje, a mesto za odmor najverovatnije će biti neka trkačka staza, jer su i on i njegova supruga veliki zaljubljenici u trke i automobile. Prodavnica u kojoj je Kevin kupio svoju dobitnu srećku ovih dana je pretrpana kupcima koji takođe žele da osvoje na lutriji.

Zbog velike navale na tikete, Lutrija Merilenda izdala je saopštenje u kojem poručuje da je šansa za osvajanje nagrade od 50.000 dolara u igri “Izaberi 5” samo 1 prema 100.000, pa je samim tim Kevinova trostruka pobeda još neverovatnija.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio