Znoj sa tela kao parfem

Postoji pet osnovnih, mirisnih nota, a neka od njih gradi svaki parfem, muški ili ženski. Te note su orijentalne, drvene i zemljane, slatke, cvetno – voćne i sveže mirisne note, a dodatkom sekundarnih nota i veštom selekcijiom njihovih karakteristika stvoreni su i najpopularniji, legendarni parfemi od kojih se neki proizvode i više od 100 godina. Pa ipak, postoje i oni koji razmišljaju šta staviti na “višnju koja se već nalazi na vrhu torte”.

Tako je 29.-godišnja brazilska manekenka i onlajn influenserka Vanesa Mora odlučila da privuče pažnju celog sveta tvrdnjom da njen novi parfem sadrži jedan specijalni sastojak – znoj njenog tela.

Mora za francuski časopis “Parfeme” kaže da se na ovaj korak odlučila jer su joj njen sadašnji dečko, a i svi prethodni partneri, uvek govorili da je njen prirodni miris tela “seksi i uzbudljiv“. Svaka bočica Morinog parfema koji se zove “Sveža boginja” (Fresh Goddess) sadrži oko 8 mililitara znoja “za dašak senzualnosti i ženstvenosti“, što ga, prema njenim tvrdnjama, čini idealnim mirisom za izlaske i privlačenje pažnje nekoga ko vam se sviđa. Pa ipak, ovaj specijalni sastojak čini da cena “Sveže boginje” bude poprilično pristupačna kada su cene parfema u pitanju, njen parfem može se poručiti za 138 dolara. Manekenka navodi da joj se svakodnevno javljaju njeni onlajn pratioci koji su koristili ovaj parfem i koji kažu da parfem zaista poseduje moć privlačnosti, i da njen znoj privlači sve muškarce devojkama koje ga koriste.

Pored voćnih nota mandarine, bergamota i ružičastog bibera, moj parfem ima poseban, super intiman dodir – moj znoj. To je mešavina strasti i misterije. Moj prirodni miris mami muškarce, pa sam koristila kapljice znoja kao osnovu za miris parfema. Moj znoj je bio najvažniji sastojak formule za ovaj ljubavni i seksualni napitak u koji je moj parfem postao. Idealan je parfem za izlaske i uživanje u prijatnim iskustvima sa partnerom ili privlačenje pažnje onih koji vam se dopadaju. – kaže Mora o svom parfemu za francuski časopis.

Cela priča, priznaćete, dosta podseća na film “Ljubavni napitak broj 9” sa Sandrom Bulok u glavnoj ulozi, pa ako ima neko ko ga još možda nije pogledao, toplo preporučujemo da to učini pre nego što se odluči na kupovinu ovoga parfema. Uz to i jedno generalno podsećanje, konačnu notu svakog parfema čini kombinacija eteričnih ulja tog parfema i znoj i toplina vašeg tela, pa tako nijedan parfem ne miriše identično kada se stavi na dve osobe, a poznato je i da kombinacija soli iz znoja dve osobe stvara miris ustajalosti nakon određenog vremena.

Sudeći po prodaji Morinog parfema, ova druga činjenica nikoga ne zanima, a ostaje jedino da se pitamo da li poznata manekenka iz Sao Paola po ceo dan provodi na traci za trčanje kako bi se za proizvodnju novih bočica “Sveže boginje” prikupilo dovoljno “magičnog sastojka”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio