Zatvaranje ulica u MZ Bajnat i Prozivka

Vodovod i kanalizacija obaveštava svoje potrošače u delovima MZ Bajnat i Prozivka, da će zbog obimnih radova na sanaciji oštećenja na magistralnoj vodovodnoj mreži, nastalih prilikom izvođenja radova na izgradnji gasnih instalacija, u različitim vremenskim intervalima, počevši od petka, 30. septembra pa sve do srede, 05. oktobra dolaziti do povremenih predkida u vodosnabdevanju u delu ulice Senćanski put, od raskrsnice sa Bajnatskom, do ulice Stipana Kopilovića, kao i u delu Bajnatske ulice, od raskrsnice sa ulicom Senćanski put, do Pazinske ulice. U slučaju potrebe, zona obustave vodosnabdevanja, može biti proširena i na delove okolnih ulica u zoni obuhvaćenoj radovima, odnosno ulice Braće Radić, Istarsku, Dalmatinsku, Masarikovu, Ivana Zetovića.

Takođe, zbog složenosti sanacije kvarova, u centralnom delu raskrsnice pomenutih ulica, kao i u zoni autobuskog stajališta, zatvoren je saobraćaj na raskrsnici Bajnatske ulice i Senćanskog puta, na način da je zabranjeno skretanje iz ulice Senćanski put u Bajnatsku ulicu iz smera Autoputa, kao i skretanje iz smera centra grada u Bajnatsku ulicu.

Zabranjen je i saobraćaj u Bajnatskoj ulici, na delu od Dalmatinske ulice do Senćanskog puta. Iz ovog razloga, takođe do 5. oktobra doći će do izmene na trasama linija 1a i 2. Navedene linije će saobraćati Senćanskim putem do Kumičićeve ulice, do raskrsnice sa Ulicom braće Radić.

Trasa linija će dalje ići Ulicom Braće Radić do kružnog toka u Bajnatskoj ulici odakle će se autobusi vratiti na uobičajenu trasu. Istom trasom će autobusi saobraćati i u povratnim smerovima, to jest iz Novog naselja – poručuju iz Javnog preduzeća Subotiva trans. Stajališta „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi dok će privremena stajališta biti postavljena u Ulici braće Radić kod pekare „Evropa“ kao i u Kumičićevoj ulici kod ambulante.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio