Na vezi sa vaterpolistima Spartaka oko incidenta sa hlorom na bazenima SRC Prozivka

Vaterpolo klub Spartak iz Subotice, čiji su članovi u petak 18. novembra zbog prevelike iritacije hlorom u bazenu u SRC „Prozivka“ morali potražiti medicinsku pomoć u Opštoj bolnici Subotica, održao je juče vanrednu sednicu Upravnog odbora kluba, a nakon nje i sastanak sa roditeljima čija su deca članovi kluba.

Mi ćemo tražiti razgovor sa rukovodstvom JKP „Stadion“ iz Subotice da rasčistimo sve nepreciznosti koje su navedene u njihovom saopštenju za medije, izdatom 22. novembra, ali svoje saopštenje nećemo izdati jer ne želimo da ulazimo u raspravu saopštenjima. Tražićemo sastanak da bismo pronašli modus kako bi se ovakvi incidenti ubuduće izbegli, ono što je sasvim sigurno jeste da mi nismo doprineli toj situaciji na način kako je to izloženo u njihovom saopštenju. – izjavio je predsednik vaterpolo kluba Sparkat Laslo Joža za LovaLova portal i dodao da se ovaj problem može rešiti samo direktnim razgovorima.

Predsednik kluba rekao je i da je razgovoru sa roditeljima, trenerima, i kolegama plivačima došao do saznanja da su se slični incidenti relativno često dešavali, ali bez ovakvih posledica po zdravlje dece.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio