Projekcije u subotičkim bioskopima narednih dana

U subotičkim bioskopima od danas su na repertoaru novi filmovi koji će vas, nadajmo se, naterati da ostavite daljinski upravljač, ustanete, prošetate, kupite kokice a potom pogledate i neki novi, dobar film po vašem izboru.

U bioskopu Eurocinema od 17 časova prikazuje se nova animirana avantura “Priče iz Skrivenog grada: Banda čupavih heroja”, crtani za celu porodicu koji govori o bandi vombata od kojih jedan ima spopsobnost da se pretvara u Čudesnu ženu… ili vombata?! Od 18 časova i 30 minuta prikazuje se film “Oluja” u režiji Miloša Radunovića – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka. Od 21 čas na repertoaru je najnoviji domaći film evropske produkcije Mikija Manojlovića, pod nazivom “Stric” koji su režirali David Kapac i Andrija Mardešić. Tokom vikenda, u terminu od 11 časova prikazuje se animirana avantura “Kikoriki – već viđeo” a od 19 časova možete pogledati novi američki akcioni film Džerarda Batlera pod nazivom “Opasan let”. Od ponedeljka 30. januara, u terminu od 21 čas prikazuje se francusko – nemačko – austrijski film “Rimini”.

U bioskopu Lifka od 17 časova i 30 minuta prikazuje se film “Stric” a od 19 časova i 30 minuta možete pogledati domaću ratnu dramu “Oluja”.

U bioskopu Abazija na Paliću, od 17 časova prikazuje se nastavak najveće avanture ikada – film “Avatar 2 – Put vode”, a od 20 časova i 30 minuta možete pogledati američku avanturu “Opasan let”. U danima vikenda repertoar se proširuje pa od 12 časova možete pogledati animirani film “Priče iz Skrivenog grada: Banda čupavih heroja”, od 13 časova i 30 minuta animirani film “Faraon, divljak i princeza” a od 15 časova prikazuje se takođe animirani film namenjen mališanima pod nazivom “Kikoriki – već viđeno”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio