Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u Bačkom Dušanovu, Višenjevcu, Đurđinu i Starom Žedniku

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Bačko Dušanovo”, “Višnjevac”, “Đurđin” i “Stari Žednik”.

Kontejneri će danas, 25. septembra biti postavljeni u Bačkom Dušanovu na uglu Petra Drapšina i Svetozara Markovića, na uglu II nove i Ive Lole Ribara, i na uglu ulice Partizanska, kod broja 46. Kontejneri za kabasti otpad danas su takođe postavljeni u Višnjevcu, na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, na uglu Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, na uglu Ilije Lubarde i Labusove ulice, i na uglu Stevana Banjanina i Školske ulice. U mesnoj zajednici Đurđin, građani će kabasti otpad moći da odlažu u kontejnere koji će sutra i prekosutra 26. i 27. septembra biti postavljeni na uglu ulica Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, na uglu Bose Milićević i Borisa Kidriča, i na uglu ulica Maršala Tita i Vojvođanske.

Akcija ove nedelje završava u mesnoj zajednici Stari Žednik, a kontejneri za odvoženje kabastog otpada u četvrtak i petak, 28. i 29. septembra biće postavljeni na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, na uglu Beogradskog puta i Zmaj Jovine ulice, na uglu Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, na uglu Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića i na uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio