Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje u Novom Žedniku, Verušiću, Maloj Bosni i Mišićevu

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Novi Žednik”, “Veručić”, “Mala Bosna” i “Mišićevo”.

Kontejneri za kabasti danas i sutra, 02. i 03. oktobra postavljeni su u mesnoj zajednici “Novi Žednik” na uglu Filipa Kljajića i Matka Vukovića, na početku ulice Maršala Tita, kod rampe, plac „Preporod“; i na početku ulice Antala Kiša, na uglu ulice Bose Milićević, kod Doma kulture, na zglu Ilije Lubarde i Nikole Tesle i na kraju Bačvanske ulice, na početku livade. U mesnoj zajednici “Veručić” akcija počinje 04. oktobra, a kontejneri za kabasi otpad biće postavljeni kod doma MZ „Verušić“ na Čantavirskom putu, kod Šištaka, naspram Srednje ulice, zatim preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća, i na Žedničkom putu, kod autobuske stanice, posle Radine kafane „BODA“. Akcija se 05. oktobra seli u mesnu zajednicu “Mala Bosna” a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni kod prodavnice u Subotičkoj 12, u Subotičkoj ulici kod broja 65, zatim kod stadiona, preko puta hangara, na sredini ulice Vladimira Nazora, u centru Kucure i kod otkupne stanice Kaponja.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Mišićevo” a kontejneri će 06. oktobra biti smešteni na sredini Sarajevske ulice, kod doma mesne zajednice i na sredini Karlovačke ulice.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio