Radionica „Šta kažeš posle zdravo“ u Fondaciji Danilo Kiš

U Subotici se do petka, 20. oktobra održava Drugi Festival mentalnog zdravlja koji se ove godine obeležava pod geslom “Mentalno zdravlje je univerzalno ljudsko pravo”.

Veliki broj radionica i manifestacija usmeren je ka empatiji, glavnoj temi ovogodišnjeg festivala, a tim povodom u subotu, 14. oktobra, od 11 do 13 časova, Centar za dijalektičko-bihejvioralnu terapiju iz Beograda organizuje radionicu “Šta kažeš posle zdravo?”. Radionica će se održati u prostorijama Fondacije “Danilo Kiš”, broj učesnika ograničen je na 20, a prijave je potrebno poslati na mail: [email protected]. Od 17 do 19 časova, takođe u Fondaciji “Danilo Kiš”, udruženje “Psihoartis” organizuje radionicu “Umeće empatije”. Broj učesnika ograničen je na 15, a prijave su moguće putem emaila: [email protected]. U ponedeljak, 16. oktobra festival nastavlja sa svojim aktivnostima, pa se u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Subotica, od 14 do 18 časova organizuje radionica “Razumi me srce”.

Do 20 osoba mogu se prijaviti na ovu radionucu putem emaila [email protected]. Od 18:30 do 20 časova u Savremenoj galeriji Subotica organizuje radionica na mađarskom jeziku “Životni cvet – talent”. Radionicu će držati prof dr. Máté sa Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera mađarskom jeziku.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio