Akciju odvoženja kabastog otpada u mesnim zajednicama “Mali Radanovac”, “Novi Grad” i “Prozivka”

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Mali Radanovac”, “Novi Grad” i “Prozivka”.

Kontejneri za kabasti otpad danas i sutra, 06. i 07. novembra postavljeni su u mesnoj zajednici “Mali Radanovac”, na početku ulice Nađ Imrea, u ulici Lifke Šandora kod samoposluge, na uglu ulica Bele Bartoka i Srednje, na uglu ulica Turzo Lajoša i Otvorene ulice, i na uglu ulica Bokeljske i Vuka Mandušića. U sredu i četvrtak, 08. i 09. novembra akcija se seli u mesnu zajednicu “Novi Grad”, a kontejneri za kabasti otpad nalaziće se u ulici I ustanka kod prodavnice, kod škole „10. oktobar“, na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, u Lošinjskoj ulici kod fabrike „ Budućnost“ i na uglu ulice Boze Šarčevića i Segedinskog puta.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Prozivka” a kontejneri će u petak, 10. novembra biti postavljeni na uglu  ulica Nade Dimić i  Lajoša Joa, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio