Kontejneri za odvoženje kabastog otpada ove nedelje u Peščari, Zorki i Bajnatu

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Peščara”, “Zorka” i “Bajnat”.

Kontejneri za kabasti otpad danas i sutra, 20. i 21. novembra postavljeni su u mesnoj zajednici “Peščara”, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke kraj asfalta, na uglu ulica Josipa Kolumba i Skadarlijske, na uglu Uskočke i Koparske ulice, na uglu ulica Edvina Zdovca i Uskočke, na uglu ulica Kajsija i Lepe, i u ulici Josipa Kolumba kod stare pruge.

U sredu i četvrtak, 22. i 23. novembra akcija se seli u mesnu zajednicu “Zorka”, a kontejneri za kabasti otpad nalaziće se na uglu Zorkine i Erdutske ulice, na uglu Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica Petra Popovića Age i Alekse Kokića, na uglu ulica Proleterskih brigada i Somborske, na uglu ulica Proleterskih brigada i Zorkine ulice, na uglu ulica Proleterskih brigada i dr Ferenca Bodrogvarija i na uglu ulica Jokai Mora i Kristofora Kolumba. Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Bajnat” a kontejneri će u petak, 24. novembra biti postavljeni na uglu ulica Braće Radić i Dragiše Mišovića, na uglu ulica Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve ulice, na uglu ulica Dalmatinske i Ivana Ivanića, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice i u ulici Ljube Nenadovića.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio