Odvoženje kabastog otpada iz domaćinstava ove nedelje u “Kertvarošu”, “Željezničkom naselju” i “Makovoj Sedmici”

JKP “Čistoća i zelenilo” ove nedelje sprovodi jesenju akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotica u mesnim zajednicama “Kertvaroš”, “Željezničko naselje” i “Makova Sedmica”.

Kontejneri za kabasti otpad danas i sutra, 13. i 14. novembra postavljeni su u mesnoj zajednici “Kertvaroš”, kod obdaništa “Šumice”, na uglu ulica Tesline i Heroja Pinkija, iza samoposluge u ulici Josipa Kraša i na uglu ulica B. Buhe i Save Kovačevića. U sredu i četvrtak, 15. i 16. novembra akcija se seli u mesnu zajednicu “Željezničko naselje”, a kontejneri za kabasti otpad nalaziće se na uglu ulica Jovana Mikića i Milutina Uskokovića, na uglu Jovana Mikića i Bračke, na uglu Hrastove i Jovana Mikića, na uglu Kopaoničke i Bajmočke i na uglu Milutina Uskokovića i 51. divizije.

Akcija odvoženja kabastog otpada ove nedelje završava u mesnoj zajednici “Makova Sedmica” a kontejneri će u petak, 17. novembra biti postavljeni kod doma mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio